Een lijst met encryptieregels voor verwisselbare schijven exporteren en importeren

U kunt de lijst met encryptieregels voor verwisselbare schijven exporteren naar een XML-bestand. Vervolgens kunt u het bestand wijzigen om bijvoorbeeld een groot aantal regels toe te voegen voor hetzelfde type verwisselbare schijven. U kunt ook de export/import-functie gebruiken om een back-up te maken van de lijst met encryptieregels voor verwisselbare schijven of om de regels naar een andere server te migreren.

Een lijst met encryptieregels voor verwisselbare schijven exporteren en importeren in de Beheerconsole (MMC)

Een lijst met encryptieregels voor verwisselbare schijven exporteren en importeren in de Webconsole